Echipa Pro România Dâmbovița este în plin proces de consolidare, conducerea formațiunii încercând să atragă, în structurile sale,  cât mai mulți  oameni valoroși, profesioniști în domeniile lor de activitate.

Cea mai recentă achiziție de acest gen este cea a avocatei Anda Pulbere, care s-a alăturat echipei Pro România Târgoviște coordonată de Cosmin Tătulescu. Aceasta  conduce organizația municipală de femei a partidului.

"Mă onorează și mă responsabilizează propunerea venită din partea domnului președinte Tătulescu, pentru că mi-am dat seama că locul meu în acest partid se fondează, în primul rând, pe experiența mea profesională",a declarat joi, într-o conferință de presă, Anda Pulbere.

"Scopul meu, pe termen scurt, este de a identifica problemele femeilor, cel puțin aici, în municipiul Târgoviște (...) Nu în ultimul rând, și acolo ar fi direcția mea, este de a identifica un segment al femeilor care au dat ceva urbei noastre prin experiența lor profesională doctori, avocați, pensionari, femei cu o cultură deosebită, oameni de artă, femei care au avut un cuvânt de spus în formarea generațiilor", a mai spus aceasta.

Cu un suflu nou vine și echipa de tineret a Pro România Dâmbovița. După constituirea Ligii Studenților, a venit și rândul Ligii Elevilor, coordonată de Neda Darius, căruia i s-au alăturat tineri olimpici, care vor să participe activ la viața politică.