"Eu am fost primul care a anunțat că, indiferent de consecințe, îl susțin pe Ludovic Orban. Eu cred că filiala Dâmbovița îl va sprijini fără probleme. Avem nevoie de stabilitate, de un președinte care să își continue activitatea și merită cu prisosință să îl sprijinim. Vom alege ce e mai bun pentru partid și vom duce liberalismul mai departe", a spus Guran, la ședința Comitetului Județean de Coordonare PNL Dâmbovița.

"Mi-aș fi dorit să am contracandidat. Știu că au fost unii care au vrut să candideze, au discutat cu dvs. dar au fost descurajați. Eu vă mulțumesc pentru încredere. Avem o concurență destul de mare. Îmi doresc o echipă lucrativă, bună, care să facă ceva", a declarat liderul liberal.

"Haideți să votăm oameni care se implică! Vreau să facem un partid în care să nu se mai aștepte de la mine totul. Eu nu pot să le rezolv pe toate. Vreau să facem un partid  în care să ne simțim confortabil, dar în care fiecare să ne știm locul". 

Obiectivul nostru este clar. Vrem să câștigăm județul în 2024, dar pentru asta e nevoie de muncă și organizare!", a mai transmis Guran.