Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită, începând de vineri, 2 iulie 2021, până duminică, 4 iulie 2021, să luați parte la cel mai proaspăt festival de jazz din România, THE JAZZ CAVE FESTIVAL, ediția I, care aduce jazzul și artele vizuale în inima munților  Bucegi, mai exact în Peștera Ialomiței, cel mai vizitat obiectiv turistic al județului Dâmbovița și unul dintre cele mai spectaculoase din țară.

Vor fi trei zile de concerte, viodeomapping, proiecții de film, o expoziție de artă contemporană dar și acțiuni de responsabilitate socială pentru un turism sustenabil care vor anima platoul Padina-Peștera, prilejuind întâlnirea cu apreciați artiști români și străini.

Festivalul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), iar Complexul Național Muzeal “Curtea Dommnească” Târgoviște este partener cultural încă de la ediția pilot, The Jazz Cave Beginnings, care s-a desfășurat în octombrie 2020.

Accesul publicului se va face în limita locurilor disponibile, cu respectarea regulilor de distanțare socială, în baza biletului de intrare, în valoare de 50 lei/zi.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița