Acuzații grave la adresa autorităților locale și județene referitor la un presupus focar de COVID-19 la o fabrică  dintr-o localitate  dâmbovițeană aflată în zona de nord a județului.

Cazul este semnalat pe Facebook de un cetățean care susține că se încearcă mușamalizarea situației epidemiologice.
"Am a vă anunța, pe cei care nu știu, că la Sun Garden, în Pucioasa-Sat, e focar mare de Covid. Se încearcă mușamalizarea, pornind de la oficialități, cum ar fi DSP-ul, primăria, etc...până la angajați, care sunt somați să ascundă realitatea, sub amenințarea pierderii locului de muncă.
În curând începe școala, iar bună parte din angajații de acolo au copii, evident la școlile publice din zonă...Aveți mare grijă la ce decizii luați în următoarea perioadă!!!
În altă ordine de idei, totul e despre bani, chiar și în mijlocul unei pandemii mondiale. Sunt părtași inclusiv angajații care, pentru salariu minim pe economie, riscă sănătatea propriilor familii. Nu, nici nu amintesc de ceilalți din jur...colegi, prieteni, vecini, vânzătorii din magazine și farmacii...
Să riști totul e, în mod normal, o dovadă de mare curaj. Dar contează și PENTRU CE o faci!!!
Mă aștept să reacționeze aici cei care știu situația chiar de la fața locului. Onest e să știe toată lumea realitatea, pentru ca fiecare să-și ia deciziile în cunoștință de cauză!!!
Nu mai e loc pentru frică, oameni buni! Mai ales asemenea situații nu pot fi mușamalizate la infinit! Iar când se va afla oficial, se va știi cu nume și prenume și cine și ce a decis, și cine a știut dar a tăcut și...cam absolut tot.
Aveți grijă de voi! Aveți grijă de noi!!!", anunță C.R.B.
 
 
Prefectura Dâmbovița neagă, însă, că ar fi vorba despre un focar.
"Conform informațiilor DSP, nu a fost înregistrat un focar în cadrul Sun Garden Pucioasa. Pot fi cazuri izolate fără legătură epidemiologică între ele" , spune purtătorul de cuvânt al instituției.
Surse medicale întăresc mai degrabă prima variantă. În acest context,  ar fi de neînțeles de ce autoritățile ar ține la secret această situație.