Astăzi, la Teatrul de Vară din Parcul Chindia a a avut loc ședința festivă a Consiliului Local Municipal Târgoviște, în cadrul Zilelor Cetății. 

Evenimentul s-a bucurat de prezența oficialităților locale și județene, parlamentari, consilieri locali.

Ca în fiecare an, au fost înmânate titlurile de "Cetățean de onoare" și a avut loc o lansare de carte.

Au transmis mesaje primarul municipiului, Cristian Stan, vicarul eparhial Ionuț Ghibanu și vicepreședintele Senatului Titus Corlățean.

"La mulți ani, Târgoviște, la mulți ani, târgovișteni, oriunde v-ați afla!", a urat primarul Cristian Stan, dând asigurări că municipiul va continua pe traseul transformărilor spectaculoase pe care l-a început în ultimii ani.

"Am făcut, astăzi, la Catedrala Mitropolitană,  un apel către toate autoritățile locale, către parlamentari, către șefi de instituții publice să lase ura și dezbinarea, și, din păcate, observ că nici măcar toți consilierii locali nu au binevoit să vină la această ședință festivă  ca să nu mai vorbesc de ceilalți care nu și-au motivat în vreun fel absența.  ", a  transmis vicarul eparhial Ionuț Ghibanu. "Vă îndemn pe toți cei care veți continua și în următorul mandat, să depășiți răul, ura și dezbinarea spre binele nostru, al tuturor și spre slava lui Dumnezeu", a fost mesajul ÎPS Nifon pentru aleși.

"Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut bun împreună pentru comunitatea târgovișteană. Îl felicit în mod firesc și obiectiv pe primarul Cristian Stan împreună cu echipa de consilieri pentru eforturile de a schimba în bine viața, imaginea municipiului reședință de județ. Există un patrimoniu și o istorie extraordinare care îi obligă pe toți și aceste lucruri trebuie duse mai departe. Vă spun La mulți ani, vă felicit pentru această zi specială și vă urez succes", a transmis, la rândul său, vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița.