Punct de prim ajutor pe toată perioada sezonului canicular, la Crucea Roșie Dâmovița!

 

Societatea Națională de Cruce Roşie din România- Filiala Dâmboviţa, ca şi membru al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmbovița având în vedere Planul de măsuri pentru combaterea efectelor caniculei, a organizat la nivelul sediului Filialei din Str. A.I. Cuza Nr. 1 Târgovişte începând cu data de 26 iunie 2017 un Punct de prim ajutor unde cetăţenii pot primi apă potabilă (dozator și pet) şi beneficiază de măsurarea tensiunii arteriale sau alte măsuri de prim ajutor. Punctul de prim-ajutor va funcționa pe toată durata sezonului canicular (interval orar 8,00-18,00) alături de celelalte puncte de prim ajutor înfiinţate de Primăria Municipiului Târgovişte.

La nivelul punctului de prim ajutor/distribuție apă se efectuează consiliere cu privire la adoptarea unui mod de viaţă sănătos, evitarea bolilor sau îndrumare către specialişti.

Punctul este deservit zilnic, pe lângă un voluntar de Cruce Roşie instruit în acordarea primului ajutor şi de un cadru medical (medic/as. medical) de asemenea voluntar al Filialei.

 

 

DIRECTOR, 

Popescu Gheorghe

SECRETAR

Florea Eugen