Proiectul de reabilitare și modernizare a Cinematografului Independența din Târgoviște se apropie cu pași repezi de finalizare. Investiția are o valoare de circa 2 milioane de euro și este realizată de primăria Târgoviște prin Compania Națională de Investiții.

Este vorba de o reabilitare completă a clădirii care va beneficia de o sală multifuncțională, cu o capacitate de 500 de locuri.

"Lucrările de amenajare la Cinematograful Independența sunt în plină desfășurare, lucrări deja aflate într-un stadiu avansat. S-a montat în mare parte mocheta, s-au montat scaunele. Se lucrează totodată la fațadă, la terasă, la holuri, suntem foarte aproape de finalul unui proiect prin care o pată pe obrazul municipiului Târgoviște va fi ștearsă.

Discutăm de o investiție de aproximativ 8 milioane de lei finanțată prin Compania Națională de Investiți, realizată de Primăria Târgoviște. Suntem undeva la peste 80% din ceea ce înseamnă progresul fizic al acestui proiect și sunt convins că această clădire simbol a municipiului va arăta foarte bine și va întregii investițiile pe care administrația publică locală le realizează în zona centrală a municipiului”, a declarat primarul Cristian Stan.