A câștigat alegerile locale din orașul Pucioasa cu un scor uriaș, 75%! Primarul Constantin Ana a fost reconfirmat în fruntea Primăriei și este hotărât să-și continue, în cel de-al doilea mandat, toate proiectele pe care le-a început în urmă cu patru ani.
Victoria obținută obligă echipa PSD la performanțe pe măsura încrederii masive oferită de electorat la alegerile de duminică. 
 
"Acesta a fost cuvantul cheie al campaniei electorale pentru alegerile locale de la Pucioasa si poate chiar al intregului mandat 2016 - 2020!
Cele doua luni in care ne-am deplasat din casă in casă m-au convins ca am procedat corect!
Dialogul meu permanent si sincer cu cetatenii orasului, in cei patru ani de mandat cât si in campania electorala, a creat o relatie atât de solida intre noi incât acum victoria mea si a echipei mele pare doar o consecinta naturală a legaturii create!
Cat despre proporțiile scorului explicațiile sunt la fel de simple. Si tin tot de SINCERITATE!
Noi am venit cu un program complet, un program muncit, un program sincer, pe care l-am prezentat uitandu-ne in ochii oamenilor.
Ceilați insă, au ales sa impartă minciuni si ură, asta in timp ce oamenii simpli se străduiau in zadar sa gaseasca un gram de adevar si de sens in vorbele lor!
La final fiecare a cules ce a semănat!
Noi, cei mulți, savurăm astăzi gustul dulce al unei victorii uriașe, ce ne obliga pe mine si echipa mea, la performanțe pe masură!
Celorlați nu le rămâne decat să se trezească!
Iar eu nu ii pot ajuta decât cu un pahar de apă rece si curata de la robinet!!!
Mulțumesc, Pucioasa!!!", a fost mesajul transmis de edilul Pucioasei, după victoria categorică din 27 septembrie.