Începând de luni, 120 de copii vor beneficia de servicii specifice oferite la cele mai înalte standarde, în cadrul uneia dintre cele mai moderne instituții de învățământ antepreșcolar. Lucrările la Creșa nr. 14 din Târgoviște au fost finalizate. Obiectivul a fost finalizat cu trei luni mai devreme, fiind realizate  atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, în suprafață desfășurată de aproximativ 1000 mp., cât și reabilitarea și modernizarea clădirii vechi.

 
 "Totodată, sunt asigurate, la nivel de top, toate dotările necesare unei unități de învățământ antepreșcolar, din care amintim:
pătuțuri și lenjerii unice pentru fiecare copil, instalație de supraveghere video, lift pentru persoane cu dizabilități;
mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare de rufe, lăzi frigorifice, roboți de bucătărie, grupuri sanitare separate pentru copii și, respectiv, personal, cabinet medical și echipamente, instalație de stingere incendiu, jucării individuale, măsuțe, scăunele", a precizat primarul Cristian Stan.
Valoarea totala a investiției este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea a fost asigurată din surse financiare nerambursabile, prin Programul Na'ional de Dezvoltare Locală.