"Un an cu multe provocări, foarte dificil, cu foarte multe evenimente", este bilanțul sfârșitului de an pandemic 2020 din perspectiva administrației târgoviștene.

Conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște a marcat miercuri, 23 decembrie, finalul unui an greu, printr-o conferință de presă, ultima din 2020.

"Aș dori să le mulțumesc târgoviștenilor pentru încredere, pentru faptul că au fost alături de noi și că au crezut în proiectul pe are noi l-am prezentat. A fost un an în care am văzut cu toții și ce înseamnă stare de urgență, am învățat cu toții și ce înseamnă stare de alertă, am văzut cu toții cum se manifestă această pandemie care sper să se termine cât mai curând", a spus primarul Cristian Stan. 

"Pentru anul viitor, cred că cel mai important lucru din viața unui om este sănătatea. Cu atât mai mult, în acest an, am văzut că este bunul cel mai de preț de care ne putem bucura. Așa că le urez târgoviștenilor, dâmbovițenilor, în nume personal și al echipei de la Primăria Târgoviște să aibă parte de sănătate, iar la anul să ne putem întâlni, să putem vorbi, să avem aceste conferințe de presă, fără aceste măști care au ajuns să facă parte din viața noastră. 

Sărbători fericite cu sănătate!", a transmis edilul.