Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște spune că circa 1200 de salariați  din cei peste 1900 ai unității sunt programați să se imunizeze împotriva COVID-19. Managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu a declarat astăzi că, având în vedere fluxul înregistrat în primele zile ale etapei de vaccinare, se așteaptă să se depășească acest număr.

"Sub coordonarea preşedintelui CJD şi în colaborare cu primarul municipiului  Târgovişte noi ne-am adaptat foarte rapid şi am înfiinţat un Centru de Vaccinare modern, bine pus la punct care respectă toate circuitele prevăzute de normele în vigoare. Am alocat un spaţiu suficient de mare care are posibilităţi de extindere, în aşa fel încât să ne adresăm în etapele următoare populaţiei generale a municipiului Târgovişte, dar şi a comunelor arondate, pentru că avem 22 de comune arondate Centrului de Vaccinare de la SJUT, pentru ca populaţia să nu fie aglomerată. Nu am aruncat nicio doză, nu am vaccinat decât personalul medical şi auxiliar prevăzut de legislaţie”, a precizat acesta.

801 persoane s-au imunizat până astăzi, la nivelul județului Dâmbovița, de la începutul campaniei de  vaccinare.

Situația în data de 6 ianuarie în cele 5 centre de vaccinare: 190 la Târgoviște, 20 Găești, 40 la Pucioasa, 20 la Titu și 40 la Moreni.