Lucrările pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște se apropie de final, dau asigurări autoritățile locale.

În această primăvară, poate cel mai important proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere a municipiului Târgoviște, va fi finalizat.
 
"Așadar, dincolo de retorica obișnuită de campanie electorală, chiar dacă, până în 2024 nu mai sunt alegeri, reușim să finalizăm obiectiv după obiectiv și să demonstrăm târgoviștenilor că, în septembrie anul trecut, au făcut alegerea potrivită pentru următorii 4 ani", spune primarul Cristian Stan.
 

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a verificat, astăzi, alături de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, lucrările de la podul Teiș. Acolo se lucează, la acest moment,  la montarea parapeților, urmând  să fie turnat și cel de-al doilea strat de asfalt. Noul pod de la Teiș a fost construit de la zero și are o lungime de aproximativ 270 metri liniari.

"Când spun proiectul privind centura municipiului Târgoviște mă refer la patru stații de pompare, la 15 kilometri de drum, la 15 kilometri de canalizare. De asemenea, la podul nou de la Teiș, pasarela nouă de acces pe strada Mihai Bravu, reabilitarea pasajului către Aninoasa, reabilitarea pasajului rutier de la Petru Cercel, reabilitarea podului de la Valea Voievozilor, deci un proiect extraordinar de complex, un proiect prin care cred că reușim să asigurăm condiții de trafic deosebite pe acest drum, pe centura municipiului Târgoviște, un drum care părea la un moment dat un blestem… Ei bine, în acest moment lucrurile merg foarte bine", spune edilul.

Centura ocolitoare a municipiului Târgoviște este un obiectiv mult așteptat de târgovișteni și chiar de dâmbovițeni. Este o centură ocolitoare despre care se vorbește de foarte mulți ani, dar administrația locală actuală, anul acesta și cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, va termina această investiție importantă pentru municipiul reședință de județ și pentru județ. Consiliul Județean Dâmbovița va sprijini și anul acesta acest proiect, cu toate că suntem convinși că va fi un an foarte greu din punct de vedere financiar, dar conștientizăm că trebuie să sprijinim toate investițiile importante din Târgoviște și din tot județul. Încă o dată vreau să asigur pe domnul primar, administrația locală, dar și pe locuitorii municipiului Târgoviște că vom fi alături de toate proiectele pe care primarul municipiul le-a gândit și le desfășoară pentru târgovișteni”, a declarat, la rândul său, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.