Astăzi, au început lucrările pe drumul județean, DJ 711. Este vorba despre lotul II al proiectului european "Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720 B, DJ 711 și DJ 101 B, pe traseul limită județ Prahova-Moreni-Gura Ocniței-Răzvad-Ulmi-Târgoviște-Comișani-Bucșani-Băleni-Dobra-Finta-Bilciurești-Cojasca-Cornești-Butimanu-Niculești limită județ Ilfov".

Lungimea totală a tronsonului este de 16 km, iar valoarea  proiectului se ridică la peste 42 de milioane de lei.

"Vor fi lucrări ample de modernizare", a precizat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. "Vom moderniza tot ce înseamnă porțiunea de drum dintre Târgoviște și Băleni. Vom crea trotuare, șanțuri, poduri și podețe. Vom crea acces la toate proprietățile care se află pe lungimea acestui drum, panouri fotovoltaice pentru trecerile de pietoni, alveole și locuri speciale pentru transportul în comun", a explicat Corneliu Ștefan.

Lotul II face parte din proiectul care urmărește modernizarea a 4 drumuri județene în lungime de peste 62 de km, situate pe raza a 15 localități dâmbovițene. Valoarea totală a proiectului celor 4 loturi este 212.845.189 lei.