Cel mai mare parc din municipiul Târgoviște se construiește vecinătatea Complexului Turistic de Natație.

Investiția se întinde pe o suprafață de de aproximativ 50.000 de mp și presupune amenajarea unui spațiu verde generos, incluzând zeci de specii de arbori ornamentali, arbuști rășinoși, foioși, plante florale, dar și construirea unui loc de joacă, a unei fântani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foișor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.
 În plus, parcul va fi dotat si cu o zonă de fitness cu elemente de tip bare de tracțiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, va fi supravegheat video, iar tot spațiul verde va beneficia de sistem automat de irigații.
Totodată, va fi construită o tiroliană, dar și un minipoligon destinat celor mici.
"Este vorba despre o investiție de peste 10 milioane de lei, din bani europeni, o investiție care vizează aproximativ 5 hectare de teren degradat și care va schimba radical această zonă. Lângă această locație anul trecut a fost construit terenul de antrenament, de asemenea, în perioada următoare, 45 de zile, vor debuta lucrările și la noua bază sportivă pe care Primăria, prin Compania Națională de Investiții, o construiește. Deci, întreaga zonă va fi schimbată. Construirea acestui parc reprezintă numai o etapă a ceea ce înseamnă construirea a celei mai atractive baze de agrement din municipiul Târgoviște. Construirea zonei a debutat cu Complexul Turistic de Natație, a continuat cu terenul de antrenament, acum facem parcul, după aceea baza sportivă, cu nocturnă, cu 500 de locuri, cu tot ceea ce este necesar pentru a se practica sportul în condiții foarte bune. Perioada de execuție a acestui parc este undeva în luna martie a anului următor va fi finalizată investiția. Între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița există un parteneriat care, în această perioadă, se dezvoltă foarte mult, îi mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru sprijinul acordat administrației publice”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.
Este un moment deosebit pentru municipiul Târgoviște, încep investițiile la acest parc, această zonă se dezvoltă. Îi asigur din nou, pe toți cei care reprezintă Primăria Târgoviște de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Dâmbovița în toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.
Valoarea totală a investiției este de 10.793.302,96 lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de Investiții 4.2.