Activitățile informativ-preventive au continuat și în perioada pandemiei.
Nouă copii din cadrul Fundației “House of Angels” au vizitat astăzi, 2 aprilie, sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în pragul sărbătoririi Zilei Armei.
Cele șase fete și trei băieți, cu vârste între 11 și 19 ani, au răspuns invitației după ce în luna februarie a.c. jandarmii au organizat o activitate de informare și prevenire la sediul organizației non-profit din orașul Găești.
Pe timpul acțiunii jandarmii le-au vorbit despre comportamentul pe care trebuie să-l aibă în cadrul fundației, precum și în grupul de prieteni. Activitățile au fost interactive, fiind încurajată comunicarea și soluționarea oricărei probleme cu sprijinul asistenților medicali și a cadrelor didactice.
Prezenți în unitatea noastră, astăzi, cei 9 copii au fost încântați să vadă câinii de serviciu, uniformele, tehnica și autospecialele pe care jandarmii le folosesc pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor desfășurate în slujba cetățenilor.
Timizi la prima vedere, copiii nu au stat prea mult timp deoparte şi, animaţi de curiozitatea specifică vârstei, au adresat întrebări cu privire la activitatea jandarmilor şi au privit cu entuziasm tehnica şi autospecialele din dotarea Jandarmeriei.
Vizita copiilor s-a încheiat cu oferirea unor cadouri (ceasuri tip smartwatch și jocuri electronice) de care s-au bucurat foarte mult.
Pe timpul acțiunii au fost respectate normele de protecție sanitară pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul