• Dacă totul "merge strună" în sistemul sanitar, reprezentanții formațiunii care dețin portofoliul Sănătății au decis că e timpul să aibă și altfel de...preocupări

 

Deputatul USR PLUS de Dâmbovița, Daniel Blaga, anunță, în mediul virtual, scoaterea la concurs a postului de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița...

El spune, într-o postare pe pagina sa de socializare, că unul dintre obiectivele USR PLUS a fost acela de a garanta concursuri „pe bune” în administrație, astfel încât profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” sau interesele ascunse, de partid și nu numai.
 
"Mă bucur astfel să anunț faptul că postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița tocmai a fost scos la concurs. O competiție reală, veritabilă, care își propune să găsească un profesionist real care să-și asume responsabilitatea de a moderniza cu adevărat această instituție.
Le recomand tuturor profesioniștilor dâmbovițeni, fie din domeniul sănătății, fie din cel al management-ului (dar nu numai) să aplice cu încredere și să sprijine ceea ce ar trebui să însemne o selecție profesionistă, onestă, transparentă.
PS:
Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html", precizează parlamentarul.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Daniel Blaga este coleg de partid cu ministrul dâmbovițean al Sănătății, Vlad Voiculescu.