Pucioasa este singurul oraș din județul Dâmbovița care a semnat, zilele trecute, contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. Este vorba despre patru proiecte pe care unitatea administrativ-teritorială le-a depus în cadrul PJDL, program unic la nivel național.

"Îi mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan mai ales că, acum două zile, toate unitățile administrativ-teritoriale care au proiecte în desfășurare pe PNDL au primit o adresă de la Ministerul Dezvoltării că s-au epuizat creditele bugetare pentru anul în curs și că trebuie să continuăm investițiile pe fonduri proprii sau să  sistăm lucrările" , a spus primarul Constantin Ana.

Proiectele care vor fi susținute financiar la Pucioasa, în parteneriat cu CJ, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, vizează extinderea rețelei de apă și branșamente de apă pe străzile care vor fi modernizate și reabilitate prin POR 2014-2020, extinderea rețelelor de canalizare și racorduri canalizare pe străzile care vor fi modernizate și reabilitate prin POR 2014-2020, modernizare și reabilitare drumuri de interes local, construcție bază sportivă în cartierul Diaconești.