Primăria orașului Pucioasa a lansat achiziția contractului de lucrări prin procedură simplificată (Licitatia pentru execuția lucrărilor) pentru investiția modernizarea și reabilitarea unor  drumuri de interes local. Proiectul prevede asfaltarea a 15 străzi  din mai multe zone ale orașului.

 
"Având proiectul tehnic gata, toate avizele obținute, Autorizatia de construire eliberată și finanțarea asigurată prin PJDL (mulțumim Consiliului Județean Dâmbovița pentru existența acestui program), am lansat achiziția contractului de lucrări prin procedură simplificată (Licitația pentru execuția lucrărilor) pentru investiția ce poartă titulatura "Modernizare și reabilitare drumuri de interes local Pucioasa"!
Prin acest proiect alte 15 străzi din mai multe zone ale orașului vor fi asfaltate!
Practic mai parcurgem încă o etapă în lupta noastră cu noroiul și cu disconfortul resimțit de cetățenii din zonele respective.
Pentru încă o buna parte din cetățenii orașului așteptarea ia sfârșit", a anunțat primarul Constantin Ana.
"Totodată, vă anunț faptul că, dacă vremea ne va permite, în maxim o săptămână vom începe asfaltarea cu finanțare din bugetul local a străzii Dacia (portiunea nefinalizată), a parcărilor de la Stadion și de pe strada Avram Iancu, precum și a Intrarii Aleea Ardealului (în spatele școlii Nr 1).
Mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă față de mine și echipa mea!", a mai precizat edilul.
O alta veste bună este faptul că primul  proiect prin programul Anghel Saligny presupune modernizarea unui număr important de străzi (25), toate aflate în zone în care oamenii speră de peste 30 de ani să aibă acces la civilizație.