Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, au luat parte astăzi, 18 noiembrie 2021, la inaugurarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din comuna Ocnița.

Funcționând în subordinea Consiliului Local al comunei Ocnița, serviciul va deservi cetățenii localității în activitatea de eliberare a actelor de identitate, activitate care nu se realiza până acum decât în orașul reședință de județ, Târgoviște.

La eveniment au mai fost prezenți primarul comunei Ocnița, Eduard Barcău, directorul executiv al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanei Dâmbovița, Mihai Daniel, precum și numeroși localnici.

De astăzi, locuitorii din Ocnița nu mai sunt obligați să vină până în Târgoviște pentru eliberarea cărților de identitate sau a oricărui act emis de către Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Dâmbovița.

Consider că de acest serviciu trebuie să beneficieze și oamenii din comunele învecinate, iar pentru acest lucru, în perioada următoare, trebuie identificată cea mai bună soluție pentru ca toți cetățenii din zonă să poată apela la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Ocnița”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.