Parcul central din orașul Pucioasa găzduiește, timp de două luni, cel mai mare patinoar din județ.

Spre bucuria celor mici, dar și mari, astăzi, a fost deschis sub genericul "Sărbătorile iernii/steluțe pe gheață". Demonstrația de patinaj artistic a fost asigurată de Raisa  Rjenovschi, iar de partea de entertainment s-a ocupat Aiurel.
 
 
"Sigur, vremurile sunt așa cum le știm și le trăim cu toți! Cu toată precauția însă, trebuie să mergem inainte, trebuie să (re)descoperim micile plăceri ale vieții! Iar copiii noștri au nevoie mai mult ca oricând de puțina bucurie și de mișcare în aer liber. Așa că, după un an de absență, ne bucurăm din nou de patinoar. Pentru două luni, sunteți invitații noștri in Parcul central, la cel mai mare patinoar din județ! Deși promovăm acțiunea de vaccinare nu considerăm că este normal să condiționăm accesul pe patinoar de prezentarea Certificatului verde, activitatea fiind desfășurată în aer liber! Grupurile organizate de școlari vor avea acces gratuit, insoțiți de cadrele didactice, in zilele lucrătoare", precizează primarul Constantin Ana.
Tariful de acces pe patinoar este de 10 lei/oră pentru copii și 15 lei/oră pentru adulți. Programul este următorul: luni, marți, miercuri, joi, duminică 12.00-20.00, iar vineri și sâmbătă 12.00-22.00. În perioada stării de alertă, programul se va încheia la ora 21.00.