Atribuirea locurilor de parcare din Târgoviște este analizată, în această perioadă, de administrația locală. Primarul Cristian Stan spune că sunt zone din municipiu pentru care au fost depuse foarte multe cereri iar locurile de parcare nu sunt suficiente. În acest cazuri, spune edilul, nu se vor atribui locurile de parcare, motivând că, în acest context, relațiile dintre vecini ar putea degenera.

"Discutăm de la parcare la parcare. Nu o să acordăm locuri de parcare acolo unde sunt foarte, foarte multe cereri și spiritele sunt foarte, foarte încinse, pentru că nu vrem să generăm un subiect acolo", explică primarul.

"Ideea e că, în momentul în care există un loc de parcare închiriat, dacă sunt foarte multe cereri, chiar dacă locul acela este liber după ora 18.00, nimeni nu mai poate să parcheze pe el. Aici ar fi oarecum dificultatea", argumentează Cristian Stan.

"Noi venim să răspundem unor solicitări pe care le-au făcut  târgoviștenii, dar nici să generăm... Acolo unde vom găsi soluții și vom extinde parcările vom vedea, un sistem de sensuri unice pentru a crea cât mai multe locuri de parcare, vom analiza de la caz la caz situațiile", a mai arătat acesta.