Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița reprezentată  Valentin Calcan, președinte și Ștefania Stroică, director General au participat, miercuri, 09 februarie 2022 la o întâlnire de lucru, cu  prefectul județului, Claudia Gilia. Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de promovare și dezvoltare a turismului din județ. 

Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița a înaintat o serie de propuneri, privind punerea în valoare a obiectivelor turistice ale județului nostru. De asemenea, au fost stabilite instrumente de colaborare între cele două insituții.
Cu prilejul acestei întâlniri, reprezentanții Camerei de Comerț Dâmbovița i-au înmânat Prefectului, diploma de excelență, în semn de apreciere pentru valorile asumate în dezvoltarea județului.


Mulțumesc doamnei Prefect Claudia Gilia pentru parteneriatul pe care Camera de Comerț Dâmbovița îl are cu Instituția Prefectului Județul Dâmbovița în folosul mediului de afaceri dâmbovițean.”, a declarat  Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița.