Teatrul Municipal "Tony Bulandra" din Târgoviște va cunoaște cele mai importante investiții din ultimii 20 de ani, a anunțat, marți, 15 februarie, primarul Cristian Stan.

"Putem discuta de o îmbunătățire a situației pe tot ceea ce înseamnă infrastructura Teatrului Municipal. Este vorba despre un complex de proiecte parțial finanțate prin Programul Național de Dezvolare Locală, parțial finanțate direct prin bugetul Primăriei, de natură să transforme într-o măsură importantă ceea ce cunoșteam până acum aici", a spus Stan.

Investițiile vizează atât sala de spectacole, unde vor fi schimbate  mocheta și a scaunele, un  sistem electric automat de reglare a scenei și alte intervenții la tot ceea ce înseamnă infrastructura necesară spectacolelor de teatru, inclusiv instalațiile electrice.

Totodată, primarul spune că vor fi intervenții și la fațada clădirii, iar instituția va fi dotată cu un sistem de avertizare și stingere a incendiilor.

"Sunt cele mai importante lucrări de modernizare realizate vreodată la Teatrul Municipal din Târgoviște. Sper ca, undeva în vară, să putem discuta de ultima etapă, adică montarea noilor fotolii. Sunt foarte bucuros că reușim să facem acest lucru, că ne putem orienta atenția și către domeniul cultural pe ceea ce înseamnă infrastructura necesară și cred că este un lucru foarte util pentru târgovișteni, pentru cultura dâmbovițeană. Totul va arăta foarte, foarte bine", dă asigurări edilul.

Investițiile depășesc 3 milioane de lei și vor fi finalizate în vara acestui an.