Astăzi, la Târgoviște, la Complexul Turistic de Natație, a avut loc prezentarea infrastructurii tehnologice ce va sta la baza colectării și transportului deșeurilor menajere și reciclabile din județul Dâmbovița, până în 2030.

"Colectarea selectivă a deșeurilor devine un efort comun, al tuturor dâmbovițenilor. Pe această cale, adresez o rugăminte tuturor cetățenilor să ne sprijine în efortul comun de atingere a țintelor de reciclare, care nu pot fi îndeplinite decât printr-o colectare selectivă la sursă. Aceasta presupune să depozităm deșeurile pe fracții distincte, conform destinației recipienților, nu în amestec. Sunt convins că, prin colectarea selectivă a deșeurilor, răspundem așteptărilor tuturor dâmbovițenilor. Am creat infrastructura necesară colectării selective; acum, depinde doar de noi să o folosim așa cum trebuie. Colectarea selectivă este un pas important pentru sănătatea noastră, a copiilor noștri, este despre ceea ce lăsăm în urma noastră.
 Și sunt sigur că vrem să lăsăm în urma noastră un mediu curat!", a precizat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
 La eveniment, au fost prezenți alături de autoritățile județene și locale, parlamentari, șefi de instituții, consilieri și maestrul Dan Puric.