Speriați de explozia prețurilor la pompă, românii au luat cu asalt stațiile de alimentare din toată țara! S-au format cozi la stațiile din mai multe orașe dâmbovițene.

În municipiul Târgoviște, un cetățean a semnalat că,  în doar 5 minute de stat la coadă, prețul a crescut văzând cu ochii.

În orașul Pucioasa, coadă de un kilometru la alimentare.

Situația scăpată de sub control l-a făcut pe primarul orașului să facă apel la rațiune.

       Oameni buni, duceți-vă acasă!!!
Singura resursă cu adevărat limitată este timpul!
Astazi, in prima zi in care avem o scădere semnificativă a prețului țițeiului la bursă, românii sunt incă o dată mințiți, dezinformați la scară larga!
Zeci de mii de șoferi au luat cu asalt stațiile PECO! De ce?! Pentru că ar urma o creștere a prețului la carburant?! Cu cât?! Nimeni nu știe!
Dar, deși aceasta creștere nu este intemeiată, isteria aceasta pe care o generați luând cu asalt pompele poate fi chiar cea care va genera această creștere!
Oameni buni, ce se intâmplă astăzi este o lecție...trăim o manipulare la care suntem supuși o mare parte dintre noi și pe care nu am știut sa o tratam cu indiferența cuvenită!
Ambulanțe, masinile ISU, camioanele, si chiar serviciile de utilitate publică sunt blocate pentru că noi am cazut intr-o capcana incredibilă! Iar viața unora poate depinde de aceste servicii!!!
PS1. In curand utilajele de la SCUP, ce imprăștie material antidetapant in oraș, vor trebui sa alimenteze. Dacă vor sta ore intregi la o coada generată de această isterie o sa avem parte de o dimineața grea!
PS2. Să admitem (deși sunt sigur că nu va fi așa) că vom avea parte de o creștere de preț substanțiala. Economia pe care fiecare o faceți de cateva zeci de lei, poate o sută, doua de lei, dezechilibreaza o societate si poate va pune in pericol viața unor semeni ce depind de un anumit transport!
Mergeți acasă oameni buni!
Nu vă mai lăsați manipulați!, a transmis Constantin Ana pe Facebook.