Start al lucrărilor de reabilitare și pe Bulevardul Mircea cel Bătrân din municipiul Târgoviște! Investiția se realizează în cadrul unui amplu proiect european dedicat infrastructurii de transport public local.

 Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.
Totodată, în zona trotuarului, se va realiza canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.
Suprafața modernizată depășește 15.000 mp.
 

Lucrările au început pe str. Gării, au continuat cu Bulevardul Regele Carol și am ajuns pe Bulevardul Mircea cel Bătrân; urmează str. Lt. Stancu Ion. Lucrările implică refacerea trotuarelor, de asemenea, se va intra la partea carosabilă. Ca și componentă a proiectului, mai avem, pe zona de infrastructură, cele 3 stații de capăt și depoul de pe Calea Ialomiței, pasajul din zona Pavcom, dar și stațiile de autobuz, care sperăm a fi aduse începând cu luna viitoare, urmând ca, până la finalul anului, să reușim să finalizăm această investiție – cea mai mare pe fonduri europene din istoria municipiului Târgoviște, pentru că discutăm de aproximativ 170 milioane lei”, spune primarul municipiului, Cristian Stan.

Investițiile nu se opresc, însă, aici. În cadrul unui alt proiect, 17 străzi din municipiul Târgoviște, cu o lungime de peste 12 km, vor fi reabilitate și modernizate în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, mai anunță edilul.
Bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu vor face obiectul unor ample lucrări de reabilitare și modernizare, intervenții care vor viza atât partea carosabilă, cât și trotuarele.