Chindia Târgoviște se întâlnește în cadrul returului barajului de promovare / menținere în Liga 1 cu Concordia Chiajna duminică, 29 mai, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Sâmbăta trecută, ilfovenii au învins echipa lui Emil Săndoi cu scorul de 2-1.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că va fi un meci pe viață și pe moarte și că așteaptă performanță de la echipa Chindia Târgoviște.

Am dat foarte mulți bani și am fost principalul sponsor al echipei. Am făcut o analiză la nivelul echipei și aștept ca duminică să joace mai ales pentru sumele de bani pe care le-am dat, la un nivel mai competitiv decât au jucat în primul meci. Suntem printre puținele echipe, dacă nu singura, și aici fac un apel și la jucători, și la antrenori, și la președintele Clubului, care suntem cu salariile la zi. Opinia publică trebuie să știe că am făcut eforturi foarte mari la nivelul CJD, din bugetul propriu, pentru a achita și datoriile, și salariile jucătorilor. Acest lucru ar trebui să-i motiveze pe jucători pentru meciul de duminică, pentru că investim foarte mult în sport și CJD, și Primăria municipiului Târgoviște. Echipa trebuie încurajată. Duminică va fi un meci pe viață și pe moarte!, a transmis Corneliu Ștefan.