Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, astăzi, miercuri, 21 septembrie 2022, întâlnirea de lucru a camerelor de comerț din Regiunea Sud-Muntenia, la Târgoviște.

Evenimentul s-a focusat pe  identificarea, centralizarea și propunerea celor mai bune soluții, pe termen mediu și lung, pentru rezolvarea problemelor reale din mediului antreprenorial românesc.
 
”Este mai mult decât important, ca în aceste perioade, deloc ușoare, să avem un dialog și să fim uniți!”, este de părere președintele CCIADB, Valentin Calcan.
 
 
Mediul privat dâmbovițean se bucură de atenția forurilor administrative județene și locale,  Consiliul Județean declarându-se un partener activ, implicat în asigurarea  condițiilor necesare dezvoltării  afacerilor dâmbovițene.
Întâlnirea de lucru care a avut loc  la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, s-a bucurat de prezența președintelui CJD, Corneliu Ștefan, Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Valentin CALCAN, președintele CCIA Dâmbovița, precum și a președinților și vicepreședinților Camerelor de Comerț din Regiunea Sud-Muntenia.
 
”Colaborarea dintre administrațiile publice și mediul privat este fundamentală pentru o dezvoltare economică sustenabilă. Mă bucur că, prin atragerea de fonduri guvernamentale și europene, dar și din bugetul propriu, Consiliul Județean Dâmbovița oferă posibilitatea angrenării în proiecte și domenii care vor schimba în bine județul nostru”, a precizat Corneliu Ștefan.
 
Intervenția președintelui CCIR, Mihai Daraban a fost una frontală legat de realitățile economice în context global și național. Acesta nu s-a ferit să vorbească despre provocările cărora trebuie să le facă față mediul de afaceri, despre realitățile din zona fiscală, dar și despre deficitul balanței comerciale.