Municipiul Moreni are, de astăzi, una dintre cele mai frumoase grădinițe din județul Dâmbovița.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan a  participat la inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 4, cea mai mare grădiniță din Moreni.
 
”Sunt condiții mai mult decât excelente pentru cei aproximativ 300 de copii care se vor bucura de spații moderne și sigure.
Felicit echipa Primăriei Moreni conduse de Constantin Dinu pentru implementarea cu succes a acestui proiect de modernizare în valoare de aproximativ 7.000.000 de lei. De asemenea, merită toate aprecierile noastre și viitoarele investiții în învățământul din Moreni, administrația locală având proiecte de aproximativ 10.000.000 de euro”, a spus președintele CJD.
 
Un moment deosebit a fost și prezența la acest eveniment a doamnelor educatoare care au avut grijă de zeci de generații de copii din Moreni, încă din primul an de funcționare al grădiniței, 1975.
 
 
 
Valoarea totală a proiectului se ridică la 6.557.525,99 lei, iar prin  implementarea proiectului, unitatea de învăţământ dispune de un număr de 11 săli de clasă modernizate. De asemenea, prin proiect s-a extins Corpul C2 cu funcțiunea de sală de mese și sală multifuncţională în vederea desfăşurări în condiții optime a activităţilor din cadrul grădiniţei.  Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt 189 de persoane: 162 copii, 15 persoane - personal didactic, 12 persoane - personal auxiliar.