Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan,  a verificat, astăzi,  condițiile oferite de către transportul public local.

 
”Temperatura constantă de aproximativ 21 de grade, curățenia, condițiile civilizate în general, reprezintă tot atâtea argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene. Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!”, a remarcat primarul.
 
Ca și elemente de noutate, este în derulare și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare.
Totodată, prin PNRR, vor fi achiziționate încă 21 de autobuze noi, electrice de această dată, care vor deservi transportul periurban.