Consilierii locali municipali liberali se declară păcăliți în legătură cu proiectul de la stadionul ”Eugen Popescu”! Au afirmat-o vineri, într-o conferință de presă, în care au vorbit de întârzierile înregistrate în ceea ce privește finalizarea lucrărilor.

Nu avem nicio perspectivă care este finalitatea. Mă simt păcălit”, a declarat Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița și consilier local municipal.

În aceeași notă, a fost și discursul consilierului municipal PNL, Adrian Economu care a arătat că s-au înregistrat pierderi financiare importante în cei 3 ani în plus față de termenul inițial de finalizare. El a mai spus că deja subiectul a devenit motiv de pariuri sportive.

Pe de altă parte, primarul Cristian Stan a răspuns, în urmă cu câteva zile, pe pagina de facebook, tuturor speculațiilor făcute pe acest subiect. 

 
 
Stadionul este reconstruit, în proporție de peste 90%... Banii pentru stadion, 100% din bugetul municipiului Târgoviște! Ca termen, nu mai fac estimări că de fiecare dată au apărut situații neprevăzute, dar facem tot ce putem pentru a-l finaliza cât mai repede”, dă asigurări primarul care spune că momentul mult așteptat este mult mai aproape decât speră unii sau alții.