Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan,  a avut astăzi, primele discuții aplicate cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului pentru lărgirea la 4 benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște.

Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște.
 
”Dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița a fost deosebit de constructiv și s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune”, a precizat șeful administrației județene.
 
La discuții au participat și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu și vicepreședintele CJD, Luciana Cristea.
     Asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație. Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național.
Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.