Cele mai noi informații privind Programul Regional Sud Muntenia și alte Programe Naționale prin care IMM-urile pot accesa Fonduri Europene Nerambursabile în anul 2023 au fost aduse la cunoștința participanților la Conferința „NOI SOLUȚII DE FINANȚARE EUROPEANĂ ÎN ANUL 2023”- Oportunități de Finanțare în Regiunea Sud Muntenia. Evenimentul a fost organizat de  Camera de Comerț Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, ADR Sud Muntenia, împreună, cu 𝐀𝐌𝐂𝐎𝐑.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean Dâmbovița.

”Haideți să luăm cât mai mult din banii aceștia de 220, 230 de milioane și să-i investim în Dâmbovița! Să ne maximizăm șansele de a obține finanțări generoase!”, a transmis președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan.

”Suntem pregătiți cu proiecte importante pentru județul nostru. În perioada următoare, pe acest program 2021-2027, CJD va depune pe toate axele de finanțare unde suntem eligibili, două proiecte pe drumuri județene ambele cu o valoare de aproximativ 130 de milioane de euro, pârtii de schi, modernizarea și reabilitarea Taberei Căprioara, investiții în interiorul Curții Domnești, regularizarea râului Ialomița. Valoarea totală a proiectelor pe care le-am gândit numai din partea CJD în POR 2021-2027 depășește 200 de milioane de euro, o sumă importantă pentru județul Dâmbovița. Județul nostru este pe primul loc în Regiunea Sud-Muntenia la atragerea de fonduri europene și vreau să ne menținem”, a precizat președintele CJ, Corneliu Ștefan.