O nouă investiție prin  Programul Județean de Dezvoltare Locală a fost finalizată.

Astăzi, în satul Mărcești din comuna Dobra, a fost  inaugurat terenul multisport construit pentru elevii și tinerii din localitate. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 500.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de 220.000 de lei. Este al treilea proiect pe care CJD îl finanțează în comuna Dobra.
 
”A mai fost construită o bază sportivă în satul Dobra, investiția ridicându-se la 365.000 de lei, cofinanțată de Consiliul Județean Dâmbovița cu suma 150.000 de lei.
Cel mai mare proiect, de 3.500.000 de lei ca valoare totală și la care se lucrează, are ca obiectiv amenajarea scurgerii apelor și acceselor la proprietăți. Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat aici 1.600.000 de lei.Doar prin aceste trei proiecte, comunei Dobra i-au fost alocate aproximativ 2.000.000 de lei. Încă o dată se dovedește faptul că Programul Județean de Dezvoltare Locală își atinge scopul de a diminua decalajele dintre mediul urban și cel rural, indiferent de proiectele care sunt finanțate prin acesta”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.