Ora 11:00: Întâlnirile Babel, Q&A (actori, presă, invitați; deschise publicului) Moderator Sanda Vișan - Foaier TTB, 1h 30min Artiștii care au jucat în ziua precedentă răspund la întrebările moderatoarei și ale publicului despre spectacole.

ora 11:00 – 13:45 Workshop, Dumitru Acriș, „De la text la acțiune, de la acțiune la formă” - Sala Oglinzilor Workshop-ul a fost conceput de actorul și regizorul Dumitru Acriș ca un antrenament de trei ședințe ce au la bază traiectoria de la litera scrisă la corpul în mișcare, până la reprezentarea scenică.
Ora 15:00 Conferința „Scenografia de ieri până azi”, moderatori Jean Guy Lecat, Adrian Damian, Horațiu Mihaiu, Foaier Cinema Independența, 1h 30min Evenimentul este moderat de Jean Guy Lecat, Adrian Damian, Horațiu Mihaiu și cuprinde o serie de comunicări și intervenții care stau la baza creației scenografice, metodele și mijloacele de a transforma ideile în realități scenice.
Ora 16:30 Lansare de carte și expoziție „SCENOGRAFI ROMÂNI CONTEMPORANI”, Horațiu Mihaiu, Foaier Cinema Independența, 30min ora 17:00 ȘI RESTUL E TĂCERE, Teatrul Fără Nume, Chișinău , Moldova - Sala Mare a TTB 1h 30min „Și restu-i tăcere…” este mai mult decât un foarte inspirat și pătrunzător omagiu adus lui William Shakespeare. Acest spectacol este un manifest de credință în forța eliberatoare și salvatoare a artei, a imaginației capabile să învingă deșertăciunea.
Ora 19:00 NAUFRAGIAT, Teatrul „Maria FilottiI” Brăila, România - Casa Sindicatelor, 2h ; Regizorul spectacolului Andrei Huțuleac spune ,,am încercat să oferim publicului șansa de a se reîndrăgosti de un teatru curat, capabil să spună povești coerente, inteligibile și care emoționeză un spectru cât mai larg de spectatori, indiferent de vârstă sau de nivelul de educație
 
20:30 INCOMICA - Eccentrici Dadaro, Italia - Piața Mihai Viteazul, 1h Un spectacol care a adunat numeroase premii naționale şi internaționale, cele peste 200 de reprezentații anuale din Italia şi Europa, participarea la numeroase festivaluri în Italia şi în alte țări au transformat compania într-una din cele mai puternice prezențe ale scenei teatrale italiene, din ultimii ani.
Ora 21:30 Concert TARAFUL DE CALIU - Piața Mihai Viteazul, 1h 30min Taraf de Caliu, a purtat numele României peste tot în lume. Sub arcușul magic al violonistului Caliu, haiducii au pornit spre Târgoviște pentru a încânta publicul într-un concert extraordinar.
Ora 23:00 Clubul Festivalului - Berăria Vlad Țepeș
Vă așteptăm cu gânduri bune!!!