"După o guvernare catastrofală, Cabinetul Ciucă, în dreptul căruia Istoria va consemna o perioadă nefastă pentru România, s-a retras. La ce rezultate a avut, ar fi trebuit să iasă din Palatul Victoria mult mai devreme, și pe ușa din spate. 

 
N-a plecat pentru că și-a conștientizat eșecul, ci pentru că rotativa trebuia să se producă! Găselnița menită să păstreze o formulă politică la guvernare, fentând electoratul, este, de altfel, singura promisiune politică onorată. Pentru ei, promisiunile făcute electoratului n-au nicio importanță! Tot ce contează e păstrarea puterii. 
 
Prin proasta guvernare, prin atitudinea slugarnică față de PSD și prin trădarea propriului electorat, șefii PNL reușesc să distrugă definitiv un partid istoric. Astfel, în loc să ducă mai departe misiunea politică a Brătienilor, PNL are toate șansele să sfârșească trist, la coșul de gunoi al istoriei, unde încearcă să-l arunce actualii săi șefi. Că lideri n-au fost și nu vor fi niciodată!", transmite coordonatorul Forța Dreptei Dâmbovița, deputatul Gabriel Plăiașu.