Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a întâlnit, astăzi, la sediul Companiei Naționale de Investiții, cu antreprenorul care a câștigat licitația publică pentru noul stadion care se va construi la Târgoviște. Conform proiectului tehnic, stadionul va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, meciurile naționalei de fotbal, dar și concerte și festivaluri.

 
 
Va avea o capacitate de peste 12.000 de locuri, peste 500 de locuri de parcare (23 pentru persoane cu dizabilități și 29 pentru motociclete), peste 100 de locuri pentru biciclete, două locuri de parcare în subsol pentru autocarele echipelor, pistă de atletism, spații pentru alimentație și comerț, vestiare, săli de antrenament, sală de recuperare, spațiu de control antidoping, teren de antrenament separat de suprafața de joc.
 
 
 
Totodată, au fost prevăzute 712 locuri VIP;165 locuri mass-media (105 locuri pentru presă și 60 de locuri pentru comentatori); 75 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și 75 de locuri pentru însoțitorii acestora.
Construcția se va ridica pe terenul pus la dispoziție de Consiliul Județean Dâmbovița care va contribui și financiar la implementarea proiectului.