Chindia Târgoviște și CSA Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei de debut din Liga 2, disputat pe stadionul ”Eugen Popescu” din municipiu. Fanii lui CSA au primit o lovitură în chiar startul partidei, când fostul dinamovist Robert Moldoveanu a scos un penalty încă din primul minut.

AFC Chindia a condus până în minutul 97 când oaspeții au egalat.

Suporterii Stelei au venit în mod organizat la stadion şi au fost însoţiţi de un număr important de jandarmi . A fost prima lor apariţie după ce rivalii de la FCSB au fost primiţi în Ghencea.

Din primele estimări, peste 1000 de fani ai lui CSA Steaua au venit să îi încurajeze pe jucătorii lui Daniel Opriţa. 

Ultraşii nu au uitat de duelul lor cu Gigi Becali și încă din startul partidei l-au înjurat pe patronul FCSB-ului şi au avut mai multe scandări jignitoare. Nu l-au uitat nici pe Marcel Ciolacu, cel care a insistat ca vicecampioana României să fie primită în Ghencea. Nici presa română nu a scăpat de înjurăturile ultrașilor.

Partida nu a fost lipsită de incidente. Deși forțele de ordine au confiscat numeroase materiale pirotehnice înaintea meciului, ultrașii au mai păstrat (n.r. ascunse în zone intime) și pentru partidă și au aruncat pe gazon diverse torțe și fumigene. 

Mai mult, ultrașii Stelei au lăsat pagube materiale în urma lor: au rupt și incendiat scaunele de pe stadionul ”Eugen Popescu”.

Partida CSA Steaua cu Metaloglobus București nu se va mai disputa pe arena ”Eugen Popescu” din Târgoviște. UPDATE: Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, confirmă informația db24news.ro.