Declarații halucinante ale primarului comunei Crevedia, Florin Petre! El  a declarat, marți, că nu are nimic să-și reproșeze și că el credea că cisternele folosesc stația GPL pe post de parcare.

 

”Nu mă simt vinovat cu nimic, ba din contră, sufăr alături de comunitatea locală pentru ce s-a întâmplat, o tragedie locală, suntem alături de cetățenii în suferință și facem tot posibilul să-i ajutam să revină la o situație normală. Nu este în competența primăriei să facă verificări, afirmă primarul comunei Crevedia, Florin Petre, despre exploziile de sâmbătă. El afirmă că nu a primit nicio sesizare scrisă despre funcționarea stației GPL. Responsabil, în opinia sa, este patronul firmei. 

”Știam că a fost închisă (stația GPL - n.r.). Nu este în competența primăriei să facă acest lucru (verificări - n.r.) și din moment ce nu a primit nicio sesizare, că s-a vehiculat la presă că a venit, a zis... Nu avem nimic scris la Primărie. Cei care sunt afectați puteți să-i întrebați...”, spune Florin Petre, primar al comunei Crevedia.

Primarul din Crevedia a fost prins cu minciuna chiar în această seară, în emisiunea de la Antena 3 CNN. Deși a susținut tot timpul că nu știa ce se întâmpla la stația GPL, dialogul a relevat că acesta știa ceea ce se întâmpla la locul tragediei, potrivit unei postări făcută chiar pe pagina primăriei  în noaptea exploziei și distribuită chiar de edil, dar de care s-a dezis cu cinism. Primarul s-a încurcat în propriile declarații și a mers până în punctul în care a afirmat că acel cont pe care s-a făcut postarea cu pricina este un FALS!

Contul este al Primăriei Crevedia.

În apărarea primarului, a venit administratorul contului (real) cu explicații care frizează ridicolul.

 
Două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni - soț și soție - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne - pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.