Două proiecte care au ca scop modernizarea și reabilitarea drumurilor din Pucioasa au fost semnate, miercuri, 6 decembrie, de primarul Constantin Ana, în prezența secretarului de stat în cadrul MDLPA, Marcel Alexandru Stoica . Cu finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, vor fi reabilitate și modernizate 69 de drumuri de interes local cu o lungime de peste 16 kilometri.
 
Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.
 
 
Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.
 
 
Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru.
Întrucât proiectele tehnice sunt gata, iar avizele sunt obținute, vom porni rapid licitația pentru contractarea lucrărilor de execuție.
Așa cum v-am obișnuit, prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare”, precizează primarul Constantin Ana.