Doctorul Claudiu Dumitrescu își încheie mandatul de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, după aproape 8 ani în fruntea unității spitalicești.

Contractul acestuia se încheie pe 31 ianuarie și urmează o perioadă de interimat până la ocuparea postului prin concurs.

UPDATE

Astăzi, vineri, 26 ianuarie, într-o conferință de presă, întrebat de jurnaliști, managerul Claudiu Dumitrescu a confirmat informația potrivit căreia se află la final de mandat, context în care, spune el, poate exista și continuitate și întrerupere a activității sale în fruntea instituției.

”Eu sunt la momentul de față pe o prelungire de 2 ori cate 3 luni prevăzută în contractul meu de management. La 31 ianuarie, mi se termină prelungirea contractuală, iar președintele CJD numește un manager interimar care poate să fie subsemnatul sau altul nou. Poate fi o prelungire de maxim 6 luni sau până la ocuparea postului prin concurs”, a precizat Claudiu Dumitrescu.

”Nu am primit mesaje directe, indirecte, oficiale sau neoficiale de la CJD referitor la continuarea sau întreruperea activității mele ca manager la  SJUT”, a mai adăugat acesta.