Comunicat

Ne-am simțit obligați să vă informăm cu privire la câteva articole (postări) recent publicate de către un ziar local, în mediul online, care conțin informații false și inexacte referitoare la conducerea clubului nostru, antrenorii din Academie și multe critici legate de antrenorul nostru principal, Diego Longo.
1. Primul articol pretinde că președintele nostru, Lorin Petrescu, ar fi fost urmărit și hărțuit pe holurile stadionului de către antrenorii Academiei Chindia Târgoviște, Vasile Bârdeș și Marian Vătavu, din cauza unor restanțe salariale.
Marian Vătavu: "Informațiile apărute recent în presă cu privire la un presupus conflict cu președintele clubului sunt complet nefondate. Nu am fost implicat în nicio situație de genul și colaborez strâns cu conducerea clubului pentru atingerea obiectivelor noastre comune."
Vasile Bardeş: "Nu există niciun conflict între mine și președintele clubului. Relația cu conducerea clubului este profesională și bazată pe respect reciproc. Orice afirmație contrară este complet falsă și inexactă."
2.Al doilea articol (postare) critică și ironizează antrenorul principal al echipei, Diego Longo.
Dezaprobăm în totalitate criticile și ironiile adresate de aceeași publicație antrenorului echipei Chindia Târgoviște, Diego Longo, pe care clubul îl respectă, susține și îi oferă încredere totală pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite. Un alt neadevăr scris a fost despre refuzul antrenorului principal de a-i permite jucătorului nostru, Răzvan Țache, să facă un control medical.
Este important să subliniem că aceste critici și ironii nu reflectă viziunea și opinia clubului nostru și că ne continuăm sprijinul și încrederea în antrenorul echipei noastre.
Vă rugăm să acordați respectul cuvenit tuturor celor implicați în munca de zi cu zi la clubul nostru și suporterilor care iubesc acest club.
Dorim să vă reamintim că fiecare membru al echipei și al clubului contribuie la succesul nostru colectiv și merită să fie tratat cu respect și profesionalism.
Vă rugăm să evitați dezinformarea și să vă asigurați că informațiile pe care le furnizați sunt corecte și verificate. Numai prin colaborare și respect reciproc putem construi o relație pozitivă între clubul nostru și presa locală.