Astăzi, au început lucrările de modernizare a drumului județean DJ 720 A, Gura Ocniței-Adânca-Bucșani-Mărcești-Finta-Postârnacu- DN1 A.

 
 Cu o lungime de 28,9 km, Lotul 3, face parte din cel mai mare proiect finanțat în Regiunea Sud-Muntenia, Consiliul Județean Dâmbovița reușind să atragă nu mai puțin de 64.200.000 de euro pentru modernizarea a 60 de km de drumuri județene.
 𝐋𝐨𝐭𝐮𝐥 𝟑 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐜𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐀𝐝𝐚̂𝐧𝐜𝐚, 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐠𝐞 𝐁𝐮𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢 – 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐚 (𝐌𝐚̆𝐫𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢) – 𝐅𝐢𝐧𝐭𝐚 – 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐬𝐭𝐢 (𝐏𝐨𝐬𝐭𝐚̂𝐫𝐧𝐚𝐜𝐮) 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞 𝐨𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐃𝐍𝟏𝐀. Valoarea investiției este de 106.832.167,58 lei. Pe lângă turnarea a două straturi de asfalt, se vor realiza și:
▫️ 27.000 mp de trotuare;
▫️ 10 km de șanțuri din beton;
▫️ 1,5 km de rigole de acostament;
▫️ 23,4 km de rigole carosabile acoperite;
▫️ 1.310 de accese la proprietăți;
▫️ 4 poduri modernizate;
▫️ 22 de stații de autobuz. 
 
”Totodată, ieri am dat startul și pe 𝐋𝐨𝐭𝐮𝐥 𝟏 și 𝐋𝐨𝐭𝐮𝐥 𝟐 din proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana-Pandele – Șotânga – Târgoviște), DJ 720C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ 720 A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A)”.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic din cauza lucrărilor în curs. Vă asigurăm că aceste lucrări sunt esențiale pentru a îmbunătăți infrastructura rutieră, iar la finalizarea lucrărilor vom avea drumuri mult mai bune, mai sigure și mai eficiente. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.