Un bărbat de 58 de ani din Târgoviște este audiat în aceste momente la sediul IPJ Dâmbovița, bănuit de dublul asasinat!

Poliţiştii din judeţul Dâmboviţa au anunţat că au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe autorul unei duble crime petrecute joi, 26 octombrie, pe un câmp de la marginea oraşului Târgovişte.

"În acest moment, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este audiat, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat de 58 ani, din Târgovişte,  bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de omor în data de 26 octombrie a.c", precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, citat de adevărul.ro.

Oamenii legii din Dâmboviţa au anunţat marţi, 31 octombrie, că au reuşit să-l reţină pe criminalul care a ucis doi oameni la marginea oraşului Târgovişte, pe data de 26 octombrie. Este vorba de un bărbat de 58 de ani, vânător înregistrat în zona Municipiului Târgovişte. Poliţiştii au anunţat că vor organiza o conferinţă de presă în după-amiaza zilei de marţi în cursul căreia vor prezenta detaliile cazului.

Unul dintre bărbaţii găşiţi împuşcaţi pe un câmp din zona Nisipuri, la ieşirea din municipiul Târgovişte, era un consilier local UNPR din oraş, pe nume Răzvan Gheorghe Ifrim (40 de ani). Celălalt bărbat, Ion Neagu, era angajatul consilierului local la o fermă din zonă.   Cei doi bărbaţi împucaţi pe câmp au fost victimele unui braconier. Primul care a căzut răpus de rafala de alice a fost consilierul, urmat de angajatul său. Trupul neînsufleţit al consilierului Gheorghe Ifrim, de la Primăria Răzvad, a fost condus pe ultimul drum de sute de rude şi cunoştinţe, duminică. Apropiaţii săi nu înţeleg nici acum ce s-a întâmplat pe câmp şi cer autorităţilor să înăsprească legislaţia de acordare a armelor pentru vânători.