Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa a organizat cea de-a 24-a ediţie a manifestării „Topul Firmelor Dâmboviţene”.

La eveniment au participat reprezentanţi ai societăţilor comerciale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, parlamentari. 

 

„Daţi-mi voie, pentru că este un moment festiv, să vă adresez sincere felicitări acelora dintre dumneavoastră care sunteți premiaţi în această seară! Cred că asistăm la un moment în care iniţiativa privată se împleteşte cu aspiraţiile administraţiei publice judeţene şi locale. M-am uitat pe catalogul firmelor care urmează să fie premiate în această seară, iar eu sunt unul dintre aceia care cred cu tărie că judeţul Dâmboviţa se schimbă. Faptul că am reuşit să atragem investiţii importante în judeţul nostru – şi vă spun că astăzi au început lucrările la cel de-al doilea obiectiv, derulat de data aceasta de un furnizor al concernului Arctic, la Văcăreşti, vine să confirme faptul că acest judeţ are potenţial de dezvoltare şi confirmă prognozele făcute de o instituție prestigioasă, Banca Mondială, care cataloghează Dâmboviţa ca fiind judeţul cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din România. Sunteţi de admirat pentru faptul că v-aţi dedicat cunoştinţele profesionale și timpul dumneavoastră activității desfășurate, că aţi făcut acest lucru cu pasiune – pentru că altfel n-aţi fi ajuns să fiţi premiaţi în această seară. Vă adresez sincere felicitări! Aș vrea să aveţi deplina convingere că noi, în calitate de reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene, vom sprijini orice demersuri pe care le faceţi dumneavoastră pentru a reuşi să atragem investiţii străine, și sunt convins că, în anul 2020, unii dintre dumneavoastră veţi investi în ceea ce se va numi atunci staţiunea de interes naţional Padina - Peştera din comuna Moroeni. Vă urez succes şi să ne vedem la cât mai multe acţiuni de acest fel! Să vă bucuraţi de cei dragi, de rezultatele şi de recunoştinţa angajaţilor dumneavoastră! Vă mulţumesc!”, a declarat președintele CJ, Alexandru Oprea.