Cu doar câteva ore înainte de startul oficial al Zilelor Cetății, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a transmis un mesaj și totodată un îndemn ca târgoviștenii și nu numai să participe la activitățile special pregătite pentru acest eveniment.

 
            ”Îmi doresc să facem din acest eveniment o adevărată sărbătoare a orașului! Am arătat în atâtea rânduri că târgoviștenii reprezintă o comunitate formidabilă de oameni buni, solidari, care-și iubesc orașul, muncesc și trăiesc aici. E momentul bucuriei acestei comunități!
 Am pregătit un program de manifestări în care orice târgoviștean sau oaspete al orașului își va găsi (cel puțin) un reper: târg de meșteșuguri, sport, artă, muzică etc. etc. etc. Vom avea evenimente în toate locațiile cunoscute ale orașului și vom „îmbrăca” așa cum se cuvine sărbătoarea.
 Ne vedem pe stradă, în parc, la complex, la cinema, la zoo, pe terenurile de sport. Haideți să umplem de energie aceste zile cum numai târgoviștenii știu s-o facă!”, a spus primarul municipiului, într-o postare pe pagina de facebook.