Absolvenții programelor de master care doresc să aprofundeze studiile din sfera de interes, pot aplica la domeniile de doctorat, în perioada 09 – 16 septembrie 2024.

Școala Doctorală de Științe Inginerești (SDSI) organizează studii universitare de doctorat în următoarele domenii:

  • Inginerie Electrică.
  • Ingineria materialelor;
  • Inginerie mecanică.

Școala Doctorală de Științe Economice și Umaniste (SDSEU) organizează studii universitare de doctorat în următoarele domenii:

Procesul de înscriere se realizează online, direct pe platforma admitere.valahia.ro, până în ultima zi a concursului de admitere, ora 17:00.

Desfășurarea probei de competență lingvistică se realizează pe data de 19 septembrie, urmând ca pe 20.09.2024 să se susțină colocviul de admitere.

Încheierea contractelor pentru candidații declarați admiși la programele de studii de doctorat se derulează în perioada 23 – 26 septembrie 2024de luni până joi, în intervalul orar 12:30-16:30la sediul IOSUD, din str. Lt. Stancu Ion, nr. 35, corp D.

Pentru a veni în sprijinul viitorilor studenți doctoranzi, Universitatea „Valahia” din Târgoviște își actualizează constant informațiile privitoare la admitere, pe site-ul dedicat:www.valahia.ro. De asemenea,  noutățile pot fi urmărite și pe conturile oficiale de Facebook și Instagram.

Recomandăm tuturor candidaților să consulte și site-ul https://sd.valahia.ro/, pentru a fi la curent cu detalii suplimentare și cerințe specifice fiecărui program de studii.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE