Inspectoratul de Jandarmi Județean Dmbovița organizează concurs pentru ocuparea unei funcții de subofițer operativ principal- conducător auto, prin încadrare directă sau rechemare în activitate (cadre militare).

Termenul limită de înscriere a candidaților și depunere a dosarelor de recrutare este 11 octombrie, ora 16.00, iar data desfășurării testului scris este 2 noiembrie a.c.

Dosarul de recrutare se transmite scanat lizibil, integral, în format PDF la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Anunțul în integralitate și mai multe detalii privind condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor constitutive ale dosarului de înscriere, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia se regăsesc accesand următorul link https/hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=5559.

Pentru întrebări puteți contacta specialiștii din cadrul Serviciului Resurse Umane al Jandarmeriei Dambovița la numărul de telefon 0245.640.670, interior 24407 și 24535, precum și la sediul unității din municipiul Targoviște, Bd. Regele Carol 1, nr. 49.