Doctor Gabriela Lișcu a primit titlul de excelență, după  ce și-a dedicat o mare parte din viață tratării copiilor. Femeile social-democrate s-au gândit să-i aducă astfel un omagiu unui om deosebit, mamă și medic devotat.

S-au rostit discursuri pline de emoție și recunoștință.

"Pentru fiecare dintre noi ce poate fi mai important decât sănătatea copiilor, iar cei din comunitatea din Pucioasa și-au încredințat viața copiilor în mâinile acestei doamne speciale pe care noi, astăzi, o premiem", a precizat președinta OF PSD Dâmbovița, deputatul Claudia Gilia.

"Nu putem decât să-i mulțumim , să o rugăm să ne ajute în continuare și să spunem doamna doctor, viață lungă pentru a salva multe vieți", a spus deputatul Carmen Holban.

N-au lipsit nici momentele artistice asigurate de copii de la Școala Populară de Artă din Târgoviște.

"Iubesc oamenii, iubesc copiii, m-am bucurat pentru fiecare copil pe care l-am luat în primire de la o lună sau câteva zile și acum, la rândul lor, își aduc copiii la mine ca să-i consult. Nu consider că este ceva deosebit ceea ce am făcut. Fiecare medic poate să facă asta, cu condiția să iubească cu adevărat oamenii, să aibă pasiune pentru profesie, să nu o desfășoare din obligație, ci numai din dorința de a ajuta oamenii", a spus dr. Gabriela Lișcu.