• "Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Vorbim de toate domeniile posibile: școli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf etc. etc. etc. Am impus un ritm de lucru incredibil și l-am crescut în fiecare zi. Și nu avem de gând să ne oprim!"
  • "Vrem să facem din Târgoviște un centru-urban pe care toți cei ai locului să-l iubească, iar vizitatorii să-l respecte și să-l admire".
Administrația locală târgovișteană se laudă cu cifre record în privința proiectelor de dezvoltare a comunității. 400 de milioane de lei este valoarea tuturor proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri atrase de la Uniunea Europeană și nu numai.
"Ne plac cifrele. Mai ales când ele ating recorduri și mai ales când recordurile se reflectă în dezvoltarea comunității.
Iată un astfel de record: 400.000.000 lei. Este valoarea tuturor proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri NERAMBURSABILE (bani europeni, PNDL, CNI, Fondul de Mediu). Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Vorbim de toate domeniile posibile: școli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf etc. etc. etc. Am impus un ritm de lucru incredibil și l-am crescut în fiecare zi. Și nu avem de gând să ne oprim.
Am reușit să facem o ECHIPĂ atât de puternică, încât am impresia că nimic nu ne poate opri din drumul pe care l-am deschis. Am fixat obiective înalte, pentru a ne motiva suplimentar. Vrem să facem din Târgoviște un centru-urban pe care toți cei ai locului să-l iubească, iar vizitatorii să-l respecte și să-l admire.
Motivația principală sunteți voi, târgoviștenii. Cei cărora v-am promis să facem din acest oraș #Acasă, în cel mai frumos sens al cuvântului. După cum vedeți, N-AM AVUT TIMP DE JOACĂ. Și nici nu am obosit. Mergem mai departe, încurajați în fiecare zi de cuvintele voastre", a notat primarul Cristian Stan pe Facebook.